Barnförsäkring

Flicka med nallebjörn. Foto: Pixabay.com/Pezibear

Information från Diabetesförbundet.

Vi är glada att du är medlem i Diabetesförbundet och genom ditt medlemskap kan du nu även försäkra dina barn genom vår nya egna Barnförsäkring.

Våra barn är det dyrbaraste vi har och många tror att hemförsäkringen skyddar barnen om de råkar ut för sjukdomar eller olycksfall, vilket inte stämmer. Med vår barnförsäkring får barnet ett omfattande skydd  som gäller vid både olycksfall och sjukdomar dygnet runt, året om.

Vi välkomnar alla barn 

Inga krångliga hälsodeklarationer behöver fyllas i, det enda som behövs är att du som förälder eller barn är medlem i Diabetesförbundet och har en Olycksfall Special eller Livförsäkring hos oss.

Försäkringen kan tecknas för alla egna barn samt bonusbarn som är mantalsskrivna på samma adress. Barnförsäkringen innehåller två produkter, dels en olycksfall- och sjukförsäkring som kan tecknas för barn från födseln upp till 22 års ålder. Den andra produkten är en barnsjukvårdsförsäkring som kan tecknas för barn mellan 3 och 22 år. Slutålder för båda försäkringarna är längst till kalenderåret då barnet fyller 25 år.