Grupper

Göteborgs Diabetesförening har som ambition att skapa arbets- och intressegrupper utifrån önskemål från våra medlemmar. Det kan röra sig om allt från föräldragrupper till barn- och ungdomsgrupper till motionsgrupper och studiecirklar.

Om du vill vara med och engagera dig eller har idéer som du är beredd att förverkliga, tveka inte att kontakta oss via goteborg@diabetes.se eller 031-711 69 54.

Våra grupper

Vårdgruppen

I dag har vi en vårdgrupp som arbetar med att bevaka utvecklingen inom vården och ha kontakt med både vårdprofessionen och politiker. Vi möts med jämna mellanrum och diskuterar det som pågår, samt vad föreningen kan göra gällande skrivelser, kontakter eller insändare.

Torsdagsträffar

Med jämna mellanrum träffas vi över en skål varm soppa och samtalar om allt mellan himmel och jord rörande diabetes. Se Kalendariet eller Diabetesbladet för tid och plats.